Beskrivning av variationen och funktionerna i odling av tomat Supergiant pink f1

En favorit bland trädgårdsmästare, Supergiant Pink F1-tomaten från Russkiy Ogorod-företaget har en ledande position inom försäljning av frön för sommarboende. Summan av de positiva egenskaperna hos frukt och växter får oss att återvända till denna hybrid om och om igen.

Agronomiska egenskaper

Växten är avgörande, dess höjd överstiger inte 70 cm, den kräver inte nypning och bälten. Perfekt för grönsaksträdgårdar och växthus. Den första samlingen kan göras i mitten av juli - början av augusti, minst 110 dagar bör passera från plantor. Mognadperiod - medium tidigt.

tomatfrö supergiant rosa f1

Frukt är tät, jämn, rosa i färgen, stor, medelvikt är från 250 till 350 g, med god vård ökar den till 400 g. Dessertsmak, på skäret är frukten köttig med en liten mängd frön. Sockerinnehållet är högt. Transportabiliteten för skörden av dessa tomater är mycket bra eftersom de är täta och fasta, de kan lagras under lång tid. Ätbar skal, öm. Sjukdomsresistensen är hög.

Syfte: sallad, för produktion av saft av hög kvalitet.

Växande funktioner

Tomater Supergiant pink F1 föredrar fruktbar jord, måttligt fuktig, klumpig struktur. Den högsta frukten uppnås vid en lufttemperatur på 24-26 handla omC. Bland odlingsfunktionerna är det viktigt att komma ihåg:

  • Sådd plantor bör göras i början av mars. Växter bör inte växtvuxna. Bästa plantan med 6-7 äkta blad. Om plantorna är något mindre, rotar de bättre än stora växter;
  • När apikalt rutt uppträder måste växterna befruktas med natriumnitrat;
  • Vattning utförs i skeden av spirande, frukt inställning och början av mognad.

tomatbuskar supergiant pink f1

Tomater Supergiant pink F1 blandas ofta med hybrider med liknande namn:

  • tomat Supergiant XXL PP F1 är en obestämd hybrid upp till 2 m hög med jättefrukter som väger upp till 2 kg. Det är viktigt att förstå att determinanter inte kan ha en sådan vikt. Tvärtom, i närvaro av ett stort antal äggstockar, tenderar de att minska vikten av tomater;
  • supergiant tomat Rysk storlek F1 - också obestämd, upp till 2 m hög, avsedd för alla typer av växthus, och nästan aldrig odlas i det öppna fältet. Denna hybrid är sent mognad och mognar 125-128 dagar från fröns grodd, vikten av dess frukter är mycket stor - från 600 till 2000 g, den är något ribbad, röd, saftig. Kräver en strumpeband och fästning.

tomat supergiant rosa f1 i trädgården

Åtgärder för att öka avkastningen

Den bästa stimulansen för fruktande tomat Supergiant pink F1, som håller frukt på busken och ökar deras smak i sommarstugorna är organisk gödsling:

  • Tomater matas 20-24 dagar efter plantering i trädgården.Gödningsmedellösningen måste infunderas så att den förbereds i förväg. En färsk mullein i en volym av 2 liter späds ut i 10 liter vatten och lämnas i 5-7 dagar. För utfodring späds den resulterande lösningen med vatten 1: 5 och tomaterna vattnas med en hastighet av 0,5 l / växt;
  • Det andra toppförbandet behövs i början av fruktan, ta 0,2 liter färsk kycklinggödsel per 10 liter vatten, vattnas i roten med en mängd av 1 l / växt, det är inte nödvändigt att insistera på gödsellösningen;
  • Om växterna kastar blommor eller deras blad är vridna, är det nödvändigt med matning med brunt med en hastighet av 5 g per 10 liter vatten, spraya växterna och vattnet minst 1 liter under varje rot.

tomatgröda supergiant pink f1

Tomater av sorten Supergiant pink F1 får fler och fler positiva recensioner från trädgårdsmästare och trädgårdsmästare varje år. Huvuddelen av konsumenterna är mycket nöjda med smaken av dessa tomater, dess höga utbyte och en lång hållbarhet för frukt.

Hybriden är lämplig för odling i en fröfri kultur. För att göra detta sås fröna på en säng under en film i början av april. När det första riktiga bladet växer ut, tunnas grödorna ut, filmen tas bort. Frukten skördas i september. Om de avlägsnas före frost i fasen med mjölkvaxens mognad kan du få färska tomater under lång tid och mogna dem inomhus.

Det finns inga recensioner, var först med att lämna det
Just nu tittar på


gurkor

tomater

Pumpa