Beskrivning och egenskaper hos tomatsorten Money tree

Tomatpengeträdet är en tidig mogen frukt (från grodd till mognad upp till 100 dagar) med en höjd av 1,4 till 2,5 meter. På grund av buskens betydande höjd måste den fästas och knytas till något slags stöd.

Det är viktigt att inkludera de viktigaste egenskaperna i beskrivningen av sorten: växten är kalltålig, skuggtolerant, karpal, obestämd (hög, sträcker sig helt fram till frosten själv). Tomatsorten är avsedd för öppen mark och växthus, eftersom det är dessa förhållanden som tillåter dig att odla den bästa tomaten och samtidigt jämna ut väderförhållandena.

Tomater odlar ungefär sju kluster, som var och en har upp till femton frukter. Bildande till en stam. Den ursprungliga gruppen av tomater läggs över det tionde bladet. De bästa resultaten observeras under bildandet av växten i en och två stjälkar.

fröetikett

Pengarträdet är en värdefull sort med bra hållkvalitet och lång hållbarhet. Det är utrustat med hög försäljningsbarhet och smak.

Egenskaper

Trädets frukter har unika egenskaper:

 • Tät, platt rund form;
 • Ljus röd färg;
 • Ungefärlig vikt: åttiohundra gram;
 • Universellt syfte: bearbetning till tomatprodukter, konservering, saltning, färsk konsumtion;
 • Transportabelt, bibehåller sina parametrar under transport;
 • Läckra, söta, täta och starka;
 • Överflödande frukt;
 • Knäck inte.

våt på bordet

Fördelar och nackdelar

Sådd tomatfrön görs cirka sextiofem dagar före planerad plantering i jorden. Fyra växter kan placeras på en kvadratmeter. Sådd för plantor är nödvändigt i slutet av mars eller i början av april. En riklig skörd samlas in från juli till september. Viktig! Fröna täcks tätt med en film.

Som noterats ovan är frukten tidigt mogen, därför påverkas sorten inte av svampliknande mikroorganismer som vanligtvis angriper alla nattskyddsgrödor (tomater, potatis, paprika, physalis, aubergine).

man i landet

Tomater av sorten i fråga är opretentiös i vård. Dessutom är de maximalt resistenta mot olika sjukdomar, inklusive uppkomsten av mögel.

De viktigaste fördelarna med tomatsorten är:

 1. Förmåga att anpassa sig till olika luftfuktighetsnivåer;
 2. Motstånd mot extrema temperaturer;
 3. Enkel att växa;
 4. Förekomsten av högutvecklade rötter;
 5. Grenade rötter;
 6. Buskar växer upp till tre meter.

Pengar träd

Nackdelar med tomater:

 1. Ta mycket plats;
 2. Växer under uppvärmda växthusförhållanden.

Landstigning

Det är viktigt att veta! Fröerna bör planteras i redan förberedd jord. Detta bör inte vara vanlig jord som tas från trädgården. För att förbereda jorden krävs det att torv och lite flodsand läggs till marken.Den beredda blandningen blandas och hälls med en näringslösning. Dessa är tio gram karbamid, tio liter vatten och trettio gram superfosfat.

röda bollar

Naturligtvis finns det andra sätt att desinficera marken. Jorden kan flyttas in i en tygpåse genom att lämna den i ugnen i trettio minuter. Således rensas jorden från olika bärare av sjukdomar och mikrober.

Recensioner av tomater Pengarträdet av den aktuella sorten indikerar att växten faktiskt är mycket produktiv och välsmakande. Det är högt avkastande. Det ger sina frukter åt gången och mognar tidigt.

recensioner
 1. Tamara
  6.06.2018 05:11

  Hallå! Tack för granskningen av tomaten. Bara jag förstod inte vad hans höjd var: upp till 60 cm, eller mer än 2 meter.

  Att svara
  • administration
   6.06.2018 16:08

   God dag! Tack för din feedback. Det fanns faktiskt en skrivfel i artikeln, dess höjd är från 1,4 till 2,5 meter.

   Att svara
Just nu tittar på


gurkor

tomater

Pumpa