Beskrivning av tomatsorten Beef Pink Brandy och ta hand om den

Varje år finns det fler och fler olika sorters tomater. Bland dem sticker Beef Pink Brandy-tomaten ut. En utmärkt storfruktad sort för odling i växthusförhållanden.

Beskrivning av tomatbiff Pink Brandy F1

Tomato Beef Pink Brandy F1 tillhör den första generationens hybrider. Sorten skapades 2001 av holländska uppfödare som en hybrid avsedd för odling i växthus och växthusskydd.

Växten är lång (interdeterminat), busken kan växa upp till 2 meter i höjd. Tomaten måste vara bunden med spiser.

Enligt tillverkaren kan den rikaste skörden erhållas om busken formas till en stam. Det är också nödvändigt att ta bort sidsteget helt.

Tomathybrid Beef F1 tillhör mittsäsongsorter. Från det ögonblick som frön sås i jorden och tills de första röda frukterna dyker upp passerar inte mer än 115 dagar. Skörden mognar i stora mängder.

Hybriden är mycket produktiv. Med korrekt skötsel av buskarna kan du samla cirka 20 kg mogen frukt från 1 kvadratmeter. m.

Den huvudsakliga fördelen som många trädgårdsmästare älskar den här sorten är dess goda motståndskraft mot sjukdomar som: tomatbronsvirus, tobaksmosaik, gall nematoder, fusarium och verticillär vissnande av buskar.

tomatfrön Nötkött rosa konjak

Beskrivning frukt tomat Nötkött rosa brandy F1

En beskrivning av sorten skulle vara ofullständig utan detaljerade egenskaper för den mogna frukten.

Kännetecken för nötkött rosa brandy tomater:

 • Alla sorter av nötkötttomater är stora frukt, i genomsnitt når massan upp till 180 gram. Men bland dem sticker Pink Brandy hybrid ut. Den maximala tomatvikten i denna sort kan nå upp till 1 kg;
 • Hudton och massa är röd;
 • Skalet vid stjälken är lätt ribbat, utan en grön fläck;
 • Massan är mycket saftig, köttig. Smaken är söt med en liten surhet;
 • I avsnittet kan du se att grönsaker har många utsädeskammare (cirka sex);
 • Det finns många frön inne i tomaten;
 • Frukterna har ett högt innehåll av karoten, sackaros och torra ämnen;
 • Efter skörden kan grönsaker lagras i upp till 25 dagar;
 • Tomat för salladändamål. Idealisk för färsk konsumtion;
 • Används för att tillverka juicer och såser;
 • Lätt att klippa;
 • Den har en attraktiv presentation, därför är den väl lämpad för försäljning.
 • Det bör noteras att på grund av den stora storleken på grönsaker och tunna skinn är hybriden helt olämplig för konservering som helhet. Under saltningen spricker grönsaker och förlorar all sin smak.

tomatbuskar Biff Pink Brandy

Fördelar och nackdelar med tomatbiff Pink Brandy F1

Inhemska trädgårdsmästare är mycket förtjust i denna tomathybrid.Det är svårt att hitta negativa recensioner för den här sorten. Många säger att tomater är bara smaskiga.

Beskrivning av fördelar:

 • Storfruktad (grönsaker kan väga mer än ett kilogram);
 • Frukterna är söta med en liten surhet;
 • Tomater skärs bra, de används ofta för att tillverka sallader och tomatsaft;
 • Immunitet mot flera sjukdomar i skuggrödor;
 • Mycket produktiv hybrid. Mer än 20 kg grödor kan skördas per kvadratmeter.

Det finns inga väsentliga brister i hybridbiffen från Beef Pink Brandy. Det enda som kan noteras är att växterna endast lämpar sig för odling i växthus, särskilt i de norra regionerna. Mogna frukter kan inte bevaras hela på grund av sin stora storlek och mycket tunna hud.

utseendet på tomatbiff Pink Brandy

Hur man tar hand om tomater i ett växthus

Tomater av sorten Beef Pink Brandy behöver inte särskild vård. Som med alla andra sorter rekommenderas det att välja lätt, bördig jord för att plantera den. Växter älskar öppna, soliga områden. Regnvatten bör inte stagnera på sängarna.

Att vattna unga plantor är nödvändigt varannan dag. När buskarna växer upp och växtsäsongen börjar kan antalet vattningar minskas till 3 gånger i veckan. Under perioden med tillväxt och mognad av frukter kan växten vattnas en gång i veckan. Om det var långvariga regn bör vattningen stoppas tills jorden är helt torr.

Det är omöjligt att överfukta tomaternas jord. Så tomaterna blir för vattniga.

Den viktigaste frågan som trädgårdsmästare bryr sig om när de växer är hur man ökar avkastningen?

Eftersom Beef Pink Brandy tomat odlas främst i växthusförhållanden är det viktigt att tänka på pollinering av buskar i förväg.

Tomater nötkött rosa konjak i händer

En av de mest effektiva metoderna för pollinering av växthus är bikupa. Endast en bikupa kan placeras i växthuset (om den är liten) under äggstocksbildningsperioden. Och efter skörden måste den tas bort.

Om tomater odlas i ett växthus under den varma säsongen, kan bikupor utelämnas. Det räcker med ständigt öppna fönster genom vilka insekter kan flyga in.

Du kan också knacka på buskarna med en träpinne. Det är viktigt att se till att rörelserna är jämna och lätta. Annars kan allt pollen smulas för snabbt och pollination kommer inte att ske. 3 gånger i veckan räcker. När de första äggstockarna börjar dyka upp, stoppar tappningen.

Ett annat viktigt villkor för att odla en Beef Pink Brandy-hybrid är att bibehålla rätt temperatur och luftfuktighet.

tomat nötkött rosa konjak i trädgården

Temperaturen bör inte vara lägre än +15 (deformation av mönderna inträffar) och inte högre än +30 (pollenas livskraft vid denna temperatur minskar). Vid en temperatur på +35 blir myrorna sterila.

Fuktigheten i växthuset bör inte vara högre än 70%. Om fuktigheten är för hög fastnar pollen sig och sprids inte i buskarna.

Det finns inga recensioner, var först med att lämna det
Just nu tittar på


gurkor

tomater

Pumpa