Beskrivning av Apple Spas-tomat, dess egenskaper, fördelar och nackdelar

Tomater är en mångsidig grönsak, från vilken olika rätter tillagas, varför sommarinvånarna väljer sorter så noggrant. Tomat Apple Apple Spa är opretentiös i odling, ger ett stabilt utbyte under hela fruktperioden.

Beskrivning av tomatsorten Apple Spas

Tomater av sorten Yablochny Spas uppföddes av uppfödare från Ryssland i början av 2000-talet. Innan du köper frön rekommenderas att du studerar beskrivningen av tomaterna för att vara säker på denna sort.

Icke-hybrid tomater. Apple Spas avser sorter med extremt tidigt mognad av frukt. Grönsaker börjar mogna inom 35 dagar efter sådd av plantmaterialet i jorden. Frukten varar tills den första frosten börjar. Växten kan odlas både utomhus och i växthus eller växthusskydd.

Buskar är avgörande, det vill säga understorlek. Växten överstiger inte höjden 85 cm. Detta är bekvämt om platsen är liten och det finns lite utrymme. Buskar är inte grenade, du måste formas i två stjälkar. Växter rekommenderas att knytas så att grenarna inte går sönder under fruktens vikt. Blad med en typisk tomatform, en mörkgrön nyans.

äpple sparas

De är resistenta mot sjukdomar och torrt väder. Såning av frön är nödvändigt beroende på solaktivitet under dagen. Plantor kräver mycket ljus, så den optimala tiden för plantering är i mitten av februari-början av mars.

Egenskaper av tomatfrukter

Det främsta syftet med att plantera grödor är skörden, så särskild uppmärksamhet bör ägnas åt egenskaperna hos mogen frukt.

mogna grönsaker

Egenskaper av tomatfrukter Apple Spas:

 • Formen på tomater är rund, huden är inte ribbad.
 • Kött och hud är skarlakansrött.
 • Frukt som väger från 125 till 135 gr.
 • Tomater har tunn hud och saftigt kött.
 • Stark "tomat" arom från massan.
 • De skördade frukterna lagras under lång tid utan att förstöra.
 • En mångsidig kulinarisk destination.

I utseende liknar tomater frukt av äpplen, var det här namnet kommer från.

huden är inte ribbad

Fördelar och nackdelar

Inga signifikanta brister hittades i tomater.

Variationsfördelar:

 • Tidig mogning av grönsaker.
 • Opretentiös vård.
 • Det universella namnet på frukten.
 • Hög smak.
 • Skördade grönsaker lagras under lång tid och förstör inte.
 • Immunitet mot sjukdomar.

mogna grönsaker

Uppfödarna såg till att utveckla en universell variation som de flesta sommarinvånare gillade.

Recensioner av tomatsorten Apple Spas

Daria, 31 år:

”Jag gillade tomaterna så att de inte behöver vara mycket uppmärksamma på vård. Jag applicerade bara gödselmedel flera gånger per säsong. Utbytet var utmärkt.Jag gillade inte färska grönsaker, men de passar perfekt för konservering. I en burk spricker inte tomater och behåller sin smak. På grund av den lilla storleken är det bekvämt att rulla hela grönsaker. "

immunitet mot sjukdom

Valentine, 47 år:

”Apple Spas har nyligen blivit min favoritomat. Mogna grönsaker gör läckra tomatsaft, lecho och ketchup. Passar också till sallader. Vi åt färska tomater hela sommaren. Det smakar saftigt och söt med en otrolig doft. På hösten, efter skörd, lyckades gröna frukter bli röda, och mogna grönsaker förstörde inte länge. Jag gillade också den här sorten eftersom jag inte behövde se mycket efter den. Det räcker för att ordna vattning och ta bort ogräs från webbplatsen i tid. Avsaknaden av vård påverkade inte avkastningen.

favorit tomat

Det finns inga recensioner, var först med att lämna det
Just nu tittar på


gurkor

tomater

Pumpa