Egenskaper och beskrivning av tomatsorten Söt tjej, dess utbyte

Tomato Sweet Girl, en nyligen avelad hybrid, har redan fått erkännande bland erfarna grönsaksodlare. Fördelarna med tomater inkluderar tidig mognad, vänlig frukt, hög produktivitet, mångsidighet i användningen av frukt.

Söt tjej som den bästa sorten

En hybrid söt tomatsort som mognar tidigt. Efter 95 dagar i ett växthus eller under en film, 100 dagar - i det öppna fältet kan du få en anständig skörd av välsmakande små tomater. De viktigaste egenskaperna hos Sweet Girl's frukter inkluderar:

 • avlång-oval form;
 • tunn, slät hud;
 • tät massa med en hög andel torrsubstans;
 • sockerinnehåll;
 • vikt cirka tjugo gram;
 • utmärkt portabilitet;
 • långsiktig lagring.

För att bevara fruktens söta smak, skördas de tillräckligt mogna när deras färg blir röd.... Upp till ett halvt kilo tomat skördas från en buske.

Egenskaper hos tomater

En hybrid tillhör determinanter, som når en höjd på knappt en meter. Svagt löviga buskar har stora, mörkgröna blad. Den kompakta växten bildar komplexa kluster på vilka upp till arton elliptiska frukter med ljus färg finns.

tomatsorter

På grund av fruktans varaktighet odlas tomater för dekorativa ändamål. De planteras i blomkrukor, krukor på balkonger... I mitten av sommaren erhålls mer än tre kilo godis från en kvadratmeter plantering som gynnar kroppen.

De väljer lågväxande hybrider för odling eftersom de inte behöver klämma, binda, de känner sig bra under filmskydd, i små växthus.

Determinerande i växthuset: odlingsegenskaper

Det är i växthussjorden att det är enkelt och bekvämt att odla Sweet Girl-hybrid. Med korrekt skötsel och på grund av biologiska egenskaper skördas rika grödor från buskarna.

I de nordliga regionerna i växthus tar anläggningen ett minimum av utrymme. Alla typer av determinanter kännetecknas av självreglering av deras tillväxt. Fruktklustret bildas så snart det sjätte bladet visas. Lågväxande tomater planteras i stängd mark i hål förberedda i förväg eller spår upp till femton centimeter djupa.

tomater i växthuset

Grönsaksskötsel består av:

 • måttlig vattning;
 • applicera mineralisk, organisk gödningsmedel var tionde dag;
 • luftning av växthuset för att skapa en temperatur i det högst 25 grader över noll;
 • lossna jorden efter vattning.

Om växthuset, marken i den är beredd på rätt sätt, så kommer tomatplantorna lätt att slå rot och ge goda utbyten.

Fördelarna med en söt variation

Körsbärstomater av körsbär, som innehåller Sweet Girl, kännetecknas av många fördelar:

 1. Dietprodukten är värdefull eftersom den innehåller mycket vitaminer, antioxidanter, spårämnen som är gynnsamma för människor. Och mängden torrsubstans är dubbelt så mycket som i stora tomater.
 2. Frukten används till efterrätt, barn gillar att äta på dem, som druvor. De smakar bättre än andra tomater.
 3. Frukten konsumeras färskt för beredning av ursprungliga sallader. Tomater går bra med ost, örter.
 4. Efter skörden förbereds konserverade livsmedel som kombinerar frukter i olika färger.

Fördelarna med Sweet Girl-tomaten är enorma. Genom att äta röda frukter kan du glömma cancer. De förbättrar humöret, gör det kardiovaskulära systemet fungerar bättre.

De bästa preparaten från små tomater

Det finns många recept för konservering av söta små frukter:

 1. Röda tomater betas med kryddor, svarta pepparkorn, lagerblad, vitlöksklyftor. Dessa ingredienser placeras på botten av 1 liter burkar. Förberedelsen av marinaden är vanligtvis: för 750 ml vatten - en och en halv matskedar salt, två - socker, vinäger tas nio procent i mängden fyra teskedar. Häll tomater två gånger: först med kokande vatten, sedan med kokande marinad.
 2. För att förbättra smaken, lägg till ett gäng dragon, basilika, persilja och ett paraply av dill i burkarna.
 3. Tomater i sin egen juice är bra. Ta samma mängd frukt som Sweet Girl-sorterna för att förbereda saften. Dill, peppar, laurblad, vitlöksklyftor placeras längst ner i burkarna. Sedan fylls behållarna med små frukter. Häll kokande vatten två gånger över dem och tappa av vattnet. För tredje gången kommer den kokta tomatsaften, i vilken en matsked salt tillsätts per liter, två - socker.
 4. För torkning placeras hela tomater på en bakplatta, placeras i ett ventilerat, varmt rum. Så snart frukterna är torra, läggs de i burkar och hälls med vegetabilisk olja.

tomatsöt tjej

Konserverade tomater, särskilt små, fungerar som en underbar dekoration för ett vinterbord.

Vad trädgårdsmästare säger om tomater

De som växte Sweet Girl-hybrid lämnar bara positiva recensioner om den. Jag gillar opretentiösheten i att odla tomat. Många berömmer sorten för hög kvalitet och riklig frukt. Ibland är det inte lätt att samla tomater för skörd, eftersom hushållen snabbt äter dem. Barn är redo att festa på de söta buntarna med röda frukter hela tiden.

Med frukt av sorten för konservering noteras att mycket mindre socker används för att förbereda marinaden. Mellanrummen är läckra och äts först. Söta frukter är perfekta för torkning. De kan torkas hela och på vintern kan de användas för att förbereda andra kurser, sallader.

Det finns inga recensioner, var först med att lämna det
Just nu tittar på


gurkor

tomater

Pumpa