Betyg, beskrivning och recensioner av tillverkaren agrofirm "Nickerson-Zwaan"

Användarnas betyg
Tillgänglighet och sortiment
1/5
Variation efterlevnad
1/5
Frö spiring
1/5
Ge feedback
Företagets slutbetyg:
1 1
Baserad 1 1 besökarnas betyg

Nickerson-Zwaan, ett holländskt företag, har varit ledande inom marknaden för plantmaterial i många år på grund av kvaliteten på sina produkter. Tusentals trädgårdsmästare och gårdar blev övertygade om uppfödarnas professionalism och kvaliteten på plantmaterial. Fröna har den maximala grävkapaciteten, ger friska växter, skörden glädjer alltid med minimal ansträngning. Frågan uppstår ofta - vad är hemligheten till framgången för holländska uppfödare?

Företagets historia och traditioner

Inom några år kommer Nickerson-Zwaan att fira sitt hundraårsjubileum, för det skapades redan 1925. Under denna tid har det skett förändringar, men populariteten och rykte förblir oförändrade. Trots det nederländska ursprunget finns forskningsstationer på alla kontinenter, vilket gör att du kan bestämma vilka sorter som ska växa under hårda förhållanden och vilka växter som är lämpliga för ett varmt klimat.

Agrofirm Nickerson-Zwaan

Till en början var företaget litet, med en personal av uppfödare som odlade sorter endast för holländska gårdar. Tre dussin vegetabiliska prover valdes ut för en jordbruksutställning i Amerika. Prestationerna för anställda i Nickerson-Zwaan uppskattades med priser, frön såldes av bönder från olika länder i otroliga mängder.

Uppfödarnas arbete uppskattades snabbt på grund av egenskaperna:

tack vare egenskaperna

 • frömaterial av utmärkt kvalitet;
 • likhet upp till 100%;
 • sorter av grönsaker med god smak och inga speciella krav;
 • tillväxt och fruktning av växter utan ytterligare stimulantia och användning av gödselmedel;
 • regelbundet utseende av nya produkter med speciella egenskaper;
 • avel av hybrider som skiljer sig i avkastning.

Med tiden började företaget öka sin personal och öppna nya avelsstationer. Det är en bra tradition av Nickerson-Zwaan - var och en av sorterna kontrolleras för kvalitet inte bara på stationer utan också på gårdar som arbetar nära med företaget. Först efter att bönderna har godkänt den kläckta grödan sås frömaterialet.

speciella krav

Avelsarbete

Ett kännetecken för Nickerson Zwaans avelsarbete är uppfödning av hybridsorter. Grönsaker kräver inte klimatförhållanden, kan växa och bära frukt även i hårda Sibirien, skiljer sig i överlevnad. Det rekommenderas att odla grönsaker utomhus och i växthusförhållanden.

Uppfödarens arbete kombinerar kraften i den genetiska fonden för varje växt, kunskap om klimategenskaperna i varje region.Privata trädgårdsmästare och ägare av stora gårdar som specialiserat sig på odling av grönsaksgrödor har länge varit övertygade om att företaget bara arbetar i deras intressen och ger varje år nya produkter som skiljer sig i utbyte och smak.

hybridvarianter

Brett sortiment av produkter

Bland de produkter som tillhandahålls av Nickerson Zwaan, kan även en grumlig trädgårdsmästare hitta rätt sort. Kulturerna av kål- och pumpafamiljerna är populära. Jordbrukare som odlar produkter till salu i växthus köper ofta planteringsmaterial för sådana grönsaker och gröna:

 • lök på en fjäder;
 • vår- och vinterlök;
 • rädisa;
 • olika typer av sallader.

Ett brett spektrum av

Vattenmeloner är också mycket populära - hybridvarianter bär frukt generöst även i regioner med ett svalt klimat, de första randiga jättarna visas 3-4 månader efter plantering.

Olika sorter av morötter, gurkor, tomater har också fått fans bland trädgårdsmästare och bönder. Grödor skiljer sig i fruktstorlek, mångsidighet (används i bevarande, färskt, bearbetas).

bland trädgårdsmästare

Kvalitetskontroll

Innan företaget presenterar nya sorter för beundrare utför företagets uppfödare 3-5 stadier av verifiering, vilket gör att du inte kan hålla tvivel om kvaliteten på plantningsmaterialet. De första testerna utförs på stationer, varefter vegetabiliska grödor testas i regionerna, i de fält som ägs av företaget.

Först därefter blir produkterna tillgängliga för köpare, varje ny sort har ett kvalitetscertifikat.

Det speciella med det planteringsmaterial som erbjuds av Nickerson-Zwaan är att förutom sortimentet och bekräftelsen av egenskaperna med kvalitetscertifikat är fröhastighetsgraden för frön 100%. Tusentals trädgårdsmästare har redan övertygat om detta - frömaterial kräver inte stimulanser och ytterligare utbildning. Växande plantor i fönsterbrädor eller i växthus, skickar frön till öppna markändar på samma sätt - kraftfulla friska buskar, som ger generösa frukter.

företag uppfödare

Nickerson Zwaan är ett företag som har testats av grönsaksodlare runt om i världen. Till och med i de mest avlägsna hörnen i världen används frömaterial från holländska uppfödare i stor utsträckning för att odla grönsaker, vare sig det är i stora fält eller i små lappar av grönsaksträdgården.

inspektion av odlare

recensioner om agrofirm
Totalt folk röstade 1 1
 • administration
  Tillgänglighet och sortiment
  1/5
  Variation efterlevnad
  1/5
  Frö spiring
  1/5
  ntrcn
Nödvändig tala upp och betygsätta

Just nu tittar på


gurkor

tomater

Pumpa