Betyg, beskrivning och recensioner av tillverkaren, jordbruksföretaget "Land O'lakes"

Användarnas betyg
Tillgänglighet och sortiment
4/5
Variation efterlevnad
4/5
Frö spiring
3.5/5
Ge feedback
Företagets slutbetyg:
3.834 2
Baserad 3.834 2 besökarnas betyg
Betyg, beskrivning och recensioner av tillverkaren, jordbruksföretaget

Jordbruksprodukter är i stabil efterfrågan bland befolkningen. Många företag använder nya idéer och utveckling inom mjölkproduktionen. Det populära jordbruksföretaget Land O'lakes är inget undantag, det bryr sig om kvaliteten på de levererade produkterna.

Företagets utvecklingshistoria

Jordbruksföretaget öppnades först 1921 i det pittoreska delstaten Minnesota. I år har 320 bönder samlats för att bilda ett jordbrukskooperativ i Saint Paul.

1978 ingick agrofirman i Spencer köttföretag.

Agrofirm Land O'lakes

1999 lyckades ledningen av jordbruksföretaget förvärva en andel i MoArk fjäderfäodling, och 2006 blev företaget dess fulla egendom.

Under 2012 förvärvar företaget Kozy Shack frysta desserter.

Nu producerar detta största jordbruksföretag mjölk och mejeriprodukter och utvecklar aktivt sin jordbruksverksamhet under det populära varumärket Winfield Solutions. Jordbruksföretaget omfattar 3 200 jordbrukare, 1 000 jordbrukarföreningar, som omfattar cirka 300 000 gårdar.

företagets utveckling

Räckvidd

Agrofirmet är specialiserat på att få mjölk och mejeriprodukter. Den totala produktionskapaciteten är 5,9 miljoner ton per år. Marknaden är allmänt känd för: en rad torra ost med låg fetthalt, inklusive de populära sorter av parmesan och Romano, ett brett utbud av mjölkpulver, populärt smör, smaksättningar, lätt gräddfil.

Förutom mejeriföretaget säljer jordbruksföretaget grödor, högkvalitativ och säker mat för Purina-djur.

Den första kommer att produceras av jordbruksföretag - Land O'lakes smör, som för närvarande produceras, varför namnet på jordbruksföretaget ofta förväxlas med det ursprungliga namnet på produkten. Agrofirmet är också engagerat i utvecklingen av medel för att skydda ettåriga från skadedjur och tillhandahåller tjänster för utveckling av en jordbruksföretag. Produktlinjen innehåller färska utvalda ägg, kvalitetsmargarin, färdig vispad grädde. Cheddeas-serien med ostpulver är designad för ett stort antal konsumenter.

att få mjölk

fördelar

Många nybörjare väljer att samarbeta med ett jordbruksföretag på grund av följande fördelar:

 1. 37 års kontinuerlig forskning.
 2. Pålitlig utvecklingspartner.
 3. Möjligheten att delta i bidrag och få stöd från kooperativet.
 4. Introduktion av modern utrustning.
 5. Mjölkproduktionen skadar inte miljön.
 6. Säkra produkter för djur.
 7. Leverera kvalitetsprodukter genom hållbar miljöanvändning.
 8. Bekväm affärsmiljö.

samarbete med ett jordbruksföretag

Produktionskvalitetskontroll

Agrofirmet utvecklas ständigt inom det bioteknologiska segmentet relaterat till ökande mjölkproduktionshastigheter samt produktion av djurfoder. Företaget bedriver noggrann kontroll, sortering och certifiering av mejeriprodukten, vilket har säkerställt en förbättring av kvaliteten på råvaror. Betygssystemets tillförlitlighet garanterar produktsäkerhet och smakprofil.

smakegenskaper

Meriter och utmärkelser

Under 2006 genomförde företaget ett jordbruksmarknadsföringsprojekt i Ukraina.

Tack vare sponsring har 45 jordbrukars kooperativ minskat kostnaderna för att köpa utrustning utan att höja den genomsnittliga kostnaden för slutprodukten. Under fyra års arbete med det lanserade projektet har jordbrukarna ökat sin produktionskapacitet med 3-4 gånger.

När det gäller mjölkproduktion och årlig omsättning rankas Land O'lakes jordbruksföretag som 13: e plats i världens företag. År 2014 uppnådde de ett rekordförsäljning på 266 miljoner dollar.

jordbruksmarknadsföring

För att utvidga 2017 förvärvar jordbruksföretaget Vermont Creamery produktionsbas för produktion av ostar baserade på naturlig getmjölk.

För att förbättra produktens försäljningsbarhet märkte jordbruksföretaget om företagets symboler för produkterna utan att förändra paketets utseende och form. Jordbruksföretaget har lyckats uppnå enastående resultat i produktionen av smör, frysta halvfabrikat och populära livsmedelsprodukter.

De nuvarande oljeförsäljningsvolymerna ökade med 9%, vilket indikerar efterfrågan på Land O'Lakes-produkten. Produktionskapaciteten för frysta desserter Kozy Shack visade en ökning med 6%.

oljeproduktion

Alla dessa framsteg pekar på jordbruksföretagets stabilitet och gradvisa tillväxt. Ledningen för jordbruksföretaget expanderar ständigt de internationella relationerna, introducerar moderna produkter och nya tjänster som syftar till att öka produktiviteten för gårdar, ständigt utöka sin investeringsportfölj och lovar stöd för nybörjare.

jordbruksproduktivitet

recensioner om agrofirman
Totalt folk röstade 3.834 2
 • sdgsdfbdfghsdbf
  Tillgänglighet och sortiment
  5/5
  Variation efterlevnad
  4/5
  Frö spiring
  3/5
  3123123
 • dsgsdg
  Tillgänglighet och sortiment
  3/5
  Variation efterlevnad
  4/5
  Frö spiring
  4/5
  dgsdgdsf
Nödvändig tala upp och betygsätta

Just nu tittar på


gurkor

tomater

Pumpa