Betyg, beskrivning och recensioner av tillverkaren agrofirm "Hem Genetics"

Användarnas betyg
Ge feedback
Företagets slutbetyg:
Inga betyg ännu.
Baserad Inga betyg ännu. besökarnas betyg
Betyg, beskrivning och recensioner av tillverkaren agrofirm

Frön från Hem Genetics är en garanti för kvaliteten på de odlade blommorna. Jordbruksföretaget förser marknaden med endast beprövat plantmaterial.

Trädgårdsmästare går vilse framför olika väskor i butikerna. Hyllorna bockar med ljusa färger. Alla odlare lovar utmärkta plantor med ett minimum av underhåll.

Agrofirm hem genetik

Verkligheten är ofta en besvikelse. Trädgårdsmästare följer strikt tillverkarens rekommendationer. Och något oinförståeligt växer.

Dålig spiring av frön händer. Sommarbeboare räknar med att plantera ett visst område. Det finns inte tillräckligt med plantor. Tiden har gått. Det finns kala fläckar på blomsterbädden.

Trädgårdsmästare vill rädda sig från besvikelse och köpa varor från en pålitlig tillverkare. Detta är Hem Genetics.

tillverkarens rekommendationer

En utflykt till historien

Hem Zaden grundades i mars 1918. Det var ett familjeföretag och leddes av farfar till den nuvarande ordföranden för företaget, Jan Singer Dzn.

Första världskriget visade människors intresse för odling av blommor och grönsaker. Efter avslutandet var det en stor efterfrågan på kvalitetsfrön. Jan Singer Dzn beslutade att hitta de saknade tillgångarna för att utveckla produktionen.

Han åkte till Tyskland. Det fanns centra för produktion av grönsaksfrön. Speciellt fanns det många olika förslag i Erfurt. Här grundade han Hem Zaden-företaget.

företaget grundades

Men ett år senare beslutades det att flytta företaget till Holland. Anledningen är den stora marknadskapaciteten och den låga konkurrensen.

Under andra världskriget avbröts produktionen av vegetabiliska frön. Arbetet utfördes endast för att tillgodose lokalbefolkningens behov. Men sedan 1945 har efterfrågan på frön börjat växa igen. Efter krigens slut började exporten till Storbritannien och Skandinavien.

Gradvis blev Hem Zaden specialiserad på produktion av blomfrön. Ledningen använder avancerad teknik för att skapa nya sorter och hybrider. I april 1998 etablerades Hem Genetics.

avslutades

Prestationer i avel

Företagets ledning övervakar ständigt utvecklingen av blommamarknaden. Under de senaste decennierna har slutkonsumenter föredragit att köpa plantor över såsäckar. Hem Genetics har fokuserat på att arbeta med plantorodlare. De gör grossistköp och förser trädgårdsmästarna med vackra årliga.

Hem Genetics förser professionella plantorodlare med högkvalitativt utsädesmaterial. Uppfödare skapar nya sorter och hybrider av växter med förbättrade egenskaper.

övervakar ständigt

Uppfödare håller fingret på pulsen på utvecklingen av lastbilsodling. De släpper ständigt nya föremål som är intressanta för sommarinvånarna.Varje trädgårdsmästare kan köpa plantor odlade från Hem Genetics frön och dekorera tomten efter deras smak.

Skapandet av petunior, salvier och pelargonium gav särskilt framgång. Dessa växter är dekorativa under lång tid och är resistenta mot sjukdomar.

Företagets agronomer har skapat dvärgblommahybrider. De är de enda i världen som inte kräver användning av tillväxtreglerare. Lägre kostnader leder till lägre kostnader och högre vinst.

trädgårdsutveckling

Hem Genetics är engagerad i hållbar teknik. Agrofirmet har gett ett betydande bidrag till utvecklingen av blomsterodlingsteknik.

Brett utbud av företag

Hem Genetics publicerar digitala kataloger. De har favoritvarianter av trädgårdsmästare och nya föremål. De senare är markerade med en speciell ikon - NY.

Katalogen innehåller färgfotografier. En linjal måste fästas för att utvärdera stora blommiga eller höga växter.

rena teknologier

Foton togs av proffs. Enligt dem kan konsumenten bedöma webbplatsens dekor. Markomslag och höga blommor presenteras. Landskapsdesigners kommer att göra en unik sammansättning av dem.

Hem Genetics fungerar inte med detaljhandelskunder: katalogen innehåller inte beskrivningar eller priser. Grossistköpare skickar en begäran och får en katalog med priser... Men en vanlig trädgårdsmästare bör gå till företagets officiella webbplats och studera sortimentet. Köpet kan göras på ett ansedd trädgårdscenter som arbetar med denna tillverkare.

dekorera webbplatsen

Fördelar jämfört med andra avelsföretag

Hem Genetics jämför positivt med andra fröproducenter. Anmärkningsvärd:

 • nästan 100% groning;
 • förlängd hållbarhet;
 • skydd av materialet från fukt (materialet placeras i trånga påsar);
 • markkontroll av frön;
 • behandling med skyddande läkemedel;
 • ständigt uppdaterat sortiment;
 • årlig testning av det sålda materialet;
 • med beaktande av klimatfunktionerna i försörjningsregionerna.

uppfödningsföretag

Analys av marknaden för fröproducenter visade liknande produktegenskaper hos andra företag. Men bara denna tillverkare anslöt allt.

Utmärkelser och meriter

Agrofirmet deltar aktivt i internationella och regionala utställningar, presenterar sina produkter för tävlingar. Resultat - erhålla prestigefyllda priser:

andra företag

 • International Seed Industry Associations for Professionals (Fleuroselect and All America Selections) berömde företaget;
 • vinnare i olika nomineringar är petunias Limbo och Mambo, Salvia Raddy, Pelargonium Nano.

När man köper plantor av blommor bör trädgårdsmästare föredra producenter som arbetar med företaget.

internationella föreningar

recensioner om agrofirman
Totalt folk röstade Inga betyg ännu.

  Inga betyg ännu.

Nödvändig tala upp och betygsätta

Just nu tittar på


gurkor

tomater

Pumpa