Betyg, beskrivning och recensioner av tillverkaren, jordbruksföretaget "DuPoint"

Användarnas betyg
Ge feedback
Företagets slutbetyg:
Inga betyg ännu.
Baserad Inga betyg ännu. besökarnas betyg
Betyg, beskrivning och recensioner av tillverkaren, jordbruksföretaget

Högavkastande hybrider av solros, vete och majs har såts på våra länder under lång tid. Få av de vanliga människor undrade var frön kom från sådana produktivitetsindikatorer och sjukdomsresistens. Agrofirm DuPoint är en av de ledande leverantörerna av genetiskt modifierade jordbruksfrön i många länder i världen.

Historik om företagets marknadsföring

Företaget grundades 1802, då ett fartyg från Frankrike anlände till den nordamerikanska kontinenten. Ursprungligen genomfördes registrering för ett kruttföretag. Produkterna var efterfrågade och redan under det amerikanska inbördeskriget blev DuPoint ledare för landets militärindustriella komplex. I framtiden köpte företagets produkter både för personliga samlingar och för militära kampanjer i olika länder.

Agrofirm DuPoint

Parallellt med militära produkter, från 30-talet av förra seklet, började företaget arbeta inom den kemiska industrin. Förutom giftiga ämnen, kom företaget med och lanserade massproduktionsmaterial:

 • neopren;
 • nylon;
 • kevlar;
 • mylar;
 • Tyvek.

Företaget sålde Lycra när det beslutade att binda det till textilier 2004.

företagets marknadsföring

Sedan mitten av förra seklet har företaget arbetat med komponenterna i kärnkraftsindustrin.

Tillsammans med detta anses DuPoint som en global jätte inom jordbrukssektorn. På grund av företagets forskare finns det många utvecklingar inom agronomi:

 • avel av genetiskt modifierade frön av solros, majs, vete;
 • utveckling av växtskyddsmedel från skadedjur;
 • utveckling av formler och produktion av blandat foder för universellt bruk.

solrosfrön

Intressant! För första gången i vårt land fördes produkterna från jordbruksföretaget av Nikita Khrushchev. Det var han som tog med sig en säck med majskärnor från USA, som de sedan började sådd överallt.

Forskningscentra finns i länderna i före detta Sovjetunionen, där de utvecklar nya sorter av jordbruksgrödor för en viss region. Samtidigt testas växtskyddsmedel, med testmetoden och försöken väljs ett effektivt botemedel för ett visst område.

jordbruksprodukter

Produktspecifikation

Inom jordbrukssektorn i ekonomin äger jordbruksföretaget ett segment med många innovativa idéer, varje år registreras cirka tusen upptäckter från företagets specialister.

Företaget investerar mest av allt i försvarskomplexet och kärnkraftsförsök och glömmer inte bönderna. Forskningslaboratorier testar moderna växtskyddsmedel mot sjukdomar och skadedjur och uppmärksammar säkerheten för tillverkade produkter för människor.Agrofirmet arbetar direkt med jordbrukare från hela världen och strävar efter att producera trädgårds- och fältskyddsprodukter som verkar i alla klimatområden på planeten.

Huvuduppgiften är att lösa matproblem runt om i världen genom att föda upp högavkastande och krävda grödor.

Produktspecifikation

Produktfördel

Agrofirmet är känt för produktion av bredspektrumsvampmedel, fördelarna är följande:

 • effektivitet;
 • relativ säkerhet;
 • snabb väderbitning.

tillverkning av fungicider

Produkter kan samlas in och konsumeras mycket snart.

Genetiskt modifierade växtfrön möjliggör höga avkastningar till minimal kostnad. Odlingen av mark är identisk, vissa hybrider innehåller redan speciell behandling för sjukdomar och skadedjur.

samla och konsumera

Utveckling och implementering av den revolutionära utvecklingen

Agrofirm-specialister har utvecklat och testat preparat för att skydda jordbruksväxter:

skyddsläkemedel

 • "Akanto" -medlet erkänns som universellt. Den nya generationens fungicid har lyckats bevisa sig när den används för att skydda grönsaker, trädgårdsväxter, sädgrödor, ärter och sojabönor från septoriasjukdom, mjölk och andra sjukdomar som förstör grödor.
 • Beredningarna "Trend", "Abrusta", "Talius" har blivit kvalitetsskydd för spannmål från alla kända sjukdomar och skadedjur.
 • Jordbrukaren kommer att förse sig med höga utbyten av majs med ”Cordus Herbicide” för skydd.
 • Sojabönor och ärter kommer att minska under tillförlitligt skydd om de behandlas med Harmony Classic Herbicide, som är baserat på sulfonylurea.
 • "Thanos" hjälper till att skydda solros och många olika grönsaker mot miljöns skadliga effekter.
 • Trädgårdsodlingar med frukt och höga utbyten för vingårdar lovas med hjälp av medel "Lannat Insecticide", "Talendo Extra Fungicide", "Kurzat R Fungicide".

De flesta av dem har redan registrerats och används framgångsrikt av både småbrukare och stora gårdar för att skydda grödor i olika länder i världen.

använder för att skydda

Agrofirm DuPoint har gett ett konkret bidrag till utvecklingen av världens jordbrukskomplex genom att utveckla och introducera innovationer. De belyser utvecklingen av växtskyddsmedel för fält och trädgårdar, som hjälper till att samla stora avkastningar, och därför lösa problemet med den globala produktbristen.

matbrist

recensioner om agrofirm
Totalt folk röstade Inga betyg ännu.

  Inga betyg ännu.

Nödvändig tala upp och betygsätta

Just nu tittar på


gurkor

tomater

Pumpa